Author: Oenoanda
•12:31
Inainte, eroul meu era Hector, viteazul care si-a luat ramas bun de la mult iubita sa Andromaca si de la micul Astyanax stiind ca nu-i va mai vedea niciodata, si a coborat la picioarele zidurilor Troiei ca sa se infrunte cu invincibilul Ahile pentru toti ai sai.
Asta era inainte. Acum eroii mei sunt niste femei contemporane, pe cat de extraordinare pe atat de reale, gigante morale care cu enormul lor curaj apara libertatea si vitorul nostru al tuturor. Una dintre ele este Wafa Sultan. Ascultati ce are de spus:

This entry was posted on 12:31 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

On 27 ianuarie 2009 la 21:11 , BlindGirl spunea...

sa speram ca pornind de la suferinta ei autenticitatea ei, sa nu arda paiele mai rau in loc sa se stinga. E clar ca trebuie aparata si ca aparatorii ei o vor folosi ca pe o unealta pentru a pune paie pe foc si pentru ca sa determine islamul sa porneasca razboiul sfant...

daca nu voia sa puna paie pe foc de ce a zis la final "GOD BLESS YOU GOD BLESS AMERICA?" atata ne mai lipseste razboi religios intre crestini si islam... cred ca mai bine se declara atee sa creada islamul ca e "oarba" decat sa marturiseasca un al dumnezeu...

 
On 27 ianuarie 2009 la 22:55 , Oenoanda spunea...

Wafa Sultan este o atee declarata (poti gasi video pe youtube unde afirma asta clar si raspicat).
Teza ei - si nu pot decat sa-i dau dreptate- este ca paiele cum zici sunt demult pe foc si razboiul "sfant" esde de mult declarat de islamisti occidentului. Daca vrei amanunte, cauta informatie despre "Muslim Brotherhood" si vei intelege cum si de cand a inceput razboiul contra "impurilor"(adica noi). "God bless" nu implica un Dzeu crestin neaparat, si oricum este doar o forma colocviala de a-si arata recunostinta, nu de a se afirma crestina.

 
On 28 ianuarie 2009 la 20:10 , BlindGirl spunea...

nu am zis-o in nume de rau. insa nu e bine sa lase interpretari de genul asta...

 
On 10 februarie 2009 la 05:20 , Anonim spunea...

@BlondGirl:

Din păcate lumea are obiceiul de a se lega adesea nu te ceea ce spui, ci de expresiile pe care le foloseşti---eventual chiar pentru a susţine că spui sau crezi cu totul altceva. Sunt convins că acel "God bless" a fost şi va fi utilizat pentru a "dovedi" că Wafa e credincioasă, indiferent de orice altceva ar spune ea... şi nu e nici pe departe primul caz.