Author: Oenoanda
•16:32
Imaginează-ti că fără să ştii cum sau de cat timp sau din ce motiv, putrezeşti de viu, murdar, insetat şi infometat, tremurand intr-o intunecoasă şi pestilenţială temniţă medievală. Se aud doar şobolanii săltand peste lanţurile cu care eşti legat la perete şi din cand in cand urletele cutremurătroare ale unui alt deţinut, torturat in timp ce o voce fonfăita recită din biblie.
Eşti un păcătos, şi in curand iţi va veni şi ţie randul să-ţi primeşti răsplata ce ţi se cuvine. Se aud paşi dincolo de poarta cea grea a temniţei, zgomot de chei, cineva trage zăvorul ruginit, ţaţanile scarţaie prelung şi in prag apare ... un tip jovial şi cu un zambet şugubaţ cu un termos intr-o mană şi un sandwich in cealaltă care zice : hai, că n-are nici un rost să mai stai pe-aici, o să iei un guturai ; bea o gura de cafea şi mănanca ceva să prinzi puteri şi hai că ne-asteaptă taxiul afară sa facem o plimbare că e cerul plin de stele şi aerul curat.
Tu eşti... mintea credinciosului uneia din religiile organizate. Iar tipul care te invita sa iesi din puşcarie e Bill Maher.
This entry was posted on 16:32 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.