Author: Oenoanda
•17:58
Cu siguranta ca unii dintre noi pot evoca chiar si dupa zeci de ani un cosmar inspaimantator pe care l-au avut in copilarie in timpul vreunei febre inalte sau vreunei indigestii. In el, un monstru inform se apropie incet dar inexorabil oricat de repede am incerca sa fugim, si ne absoarbe oricat ne-am zbate si am urla. Apoi cadeam din pat si venea mama si aprindea lumina. Azi suntem adulti, si nimeni nu mai aprinde lumina ca sa alunge tenebrele.

Hamas si Fratia Musulmana (din care provine), Hezbolah, Iran (ale caror brate armate sunt), “celulele” Al Qaedei metastatizate din cancerul wahabi saudit in toate tarile occidentale (ca sa nu mai vorbim de cele musulmane), sunt la scara planetara, monstrul inform care palpita la granitele societatilor progresiste. O masa inecata in sange, vuind de infinitele urlete ale macelurilor incepute in secolul 7 cu schisma shiitzi-sunitzi si care continua si azi. Dintre toate tristele variante ale religiei lui Avraam, Islamul este cea care a reusit nu sa se reformeze in pas cu timpurile, ci sa salbaticeasca timpurile in pas cu ea insasi. Nu exista in ziua de azi o ideologie mai xenofoba, mai misogina, mai homofoba, mai insetata de sange, mai dogmatica si mai furibunda impotriva oricarei umbre de critica, mai dispusa sa-si sacrifice proprii adepti sau sa asasineze caricaturisti, decat islamul secolului 21. Daca cineva ar vrea sa argumenteze puternic in favoarea ipotezei ca specia umana a esuat si e destinata pieirii, e suficient sa dea ca exemplu islamul contemporan.

Acesta este monstrul impotriva caruia lupta Israelul in Gaza. Gaza din care in 2005 Israelul s-a retras complet cu toata armata, cu toti civilii, cainii si pisicile, lasand doar gradinile si serele care pana in ziua anterioara dadeau de munca palestinienilor din jurul asezamintelor de coloni. Pentru prima oara acestia aveau un teritoriu al lor liber de “ocupatie” si teoria era ca, satui de conflicte, vor incepe sa-si construiasca o viata normala. Se credea ca comertul si dorinta de a-si creste si educa copii in pace vor pune bazele unei normalizari treptate pana la pacea completa cu vecinii. Dar omul sfinteste locul. Gaza a devenit prin grija Hamasului si cu finantarea Iranului un arsenal de rachete care au inceput sa ploua zi de zi peste localitatile israeliene din jur. Mai intai orasele apropiate iar pe masura ce Iran a putut furniza asistenta tehnica mai avansata, din ce in ce mai profund in interiorul Israelului.

Din Programul politic (“Carta”) al Hamasului

In Articolul 2 Hamas se prezinta ca:

..una din aripile Fratiei Musulmane in Palestina. Fratia Musulmana este o organizatie Universala care constituie cea mai mare miscare Islamica a timpurilor moderne. Se caracterizeaza prin profunda intelegere, patrunderea exacta si imbratisarea completa a tuturor conceptelor Islamice in toate aspectele vietii, culturii, credintei, politicii, economiei, educatiei, societatii, justitiei si judecatii, raspandirea Islamului, educatiei (iarasi?!), artei, informatiei, stiintei ocultului (?!) si convertirii la Islam.”


Tot restul asa zisului program politic este un amestec dezlanat de auto-elogieri, profesiuni de credinta fata de idealurile jihadului islamic in Palestina ca o parte a celui global, critici la adresa celor care nu satisfac cerintele acestuia, totul presarat cu manifestari impotriva evreilor / “sionistilor” care l-ar face pe Goebels sa paleasca de invidie. Si asta nu pentru ca ar fi niste baieti antipatici, ci pentru ca asa cere Coranul.
(Articolul 7):

Ziua Judecatii va sosi numai dupa ce Musulmanii vor lupta impotriva Evreilor (omorandu-i pe Evrei), cand Evreii se vor ascunde pe dupa pietre si copaci. Pietrele si copacii vor spune: O, Musulmani, O Abdullah, e un Evreu in spatele meu, vino si omoara-l. Numai copacul Gharkard (evident, un anume fel de copac) nu va face la fel pentru ca este unul din copacii Evreilor. (relatat de al-Bukhari si Moslem) “

Cine are curiozitatea poate citi aceasta comoara a gandirii politice in totalitatea ei. Sau :
- Hamas se prezinta.
- Hamas TV: Clericul palestinian Sa'd Abu Jleidan: Jihadul impotriva Evreilor va Continua pana la Anihilarea Lor - data emisiunii: 6 noiembrie 2008
- “Masa rotunda” la TV egipteana

This entry was posted on 17:58 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

On 10 ianuarie 2009 la 18:19 , Anonim spunea...

Am mai vazut dementi religiosi, dar ca astia mai rar.