Author: Oenoanda
•21:17
Gripa porcina a omorat deja in jur de 100 de persone in Mexic* drept care Biserica a considerat de cuviinta ca-i timpul sa fie scos ‘la plimbare’ Domnul Sanatatii, asteptand ca acesta sa puna in schimb capat epidemiei. Dupa ce a fost purtata in procesiune pe strazile orasului, statuia de lemn venerata cica de medici si infirmieri, a fost asezata in Altarul Iertarii din Catedrala Metropolitana unde va trona pana la incetarea alertei sanitare. Biserica mexicana nu mai facuse acest gest disperat din 1691 cu ocazia unei epidemii de variola. Un zeu capricios deci, care daca nu-i scos din cand in cand la plimbare, lasa sa moara zeci de inocenti.





Nici romanii nu dovedesc mai mult bun simt - intr-un poll publicat de newz.ro desi putini au ales varianta ‘este o pedeapsa a lui Dumnezeu’, totusi cei mai multi votanti par sa fie dominati de idei conspirationiste.

* din numarul total de decese care au drept cauza posibila virusul gripei porcine, numai in cateva cazuri s-a demonstrat ca s-au datorat sigur acestui virus.
This entry was posted on 21:17 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.