Author: Oenoanda
•23:11

Daca inca mai era cineva care nu stie ce zace in sufletul negru al teocratiei din Iran, evenimentele recente au darul de a-i improspata memoria.
Priviti fotografia alaturata si veti vedea ceea ce mullahii si hoardele manipulate de ei tem si urasc cel mai mult: o femeie tanara, o femeia educata, care aspira sa-si traiasca viata din plin, sa-si cultive spiritul si chipul. Si nu e de mirare, caci toate privilegiile lor fundate pe cateva dogme putrede, tot universul lor de pigmei repugnanti ce se inchipuie stapani cu drept de viata si moarte asupra celor ce nu gandesc la fel s-ar destrama ca un fum daca femeile si-ar ocupa locul cuvenit in societate.

Daca esti un adorator al lui Allah, daca esti un adorator al clovnilor cu turban, decrepiti, impotenti, sadici si misogini, primul impuls pe care il ai vazand aceasta fata frumoasa, plina de viata si speranta, este sa-i tragi un glonte in inima, nu-i asa?
Asa a murit Neda Agha-Soltan pe strazile Teheranului zilele trecute, la 27 de ani, in vazul intregii lumi, pentru vina de a fi o femeie tanara care nu se multumeste cu rolul de mobila – sclav – dispozitiv sexual si reproductiv.
This entry was posted on 23:11 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

On 25 iunie 2009 la 16:34 , Unknown spunea...

Daca as comenta ceva, as injura continuu vreo 10 minute. Asa ca nu.

Apropo de Iran insa, eu am aflat prima oara prin liceu, cand am citit Whirlwind de James Clavell; ulterior am mai investigat cate putin si am aflat ca bacgkroundul actiunii e exact ce se petrecea pe atunci in Iran - ceva absolut oribil.

Asa ca nu ma mira ce imi povestesti si, spre deosebire de toti curocefalii, nu pot decat sa sprijin si sa incurajez o inetrventie SUA in Iran, asa cum au facut-o in aialalta tara cu talibani, muezine si mollahi, adica Afganistan