Author: Oenoanda
•16:03
Burroughs a fost un scriitor american, eseist, critic social si pictor care a influentat in buna masura cultura si literatura americana. Drogadict, homosexual, unul dintre primii membrii ai generatiei Beat, Burroughs a lasat in urma sa o importanta opera semi-autobiografica. William S. Burroughs: A Man Within este un film documentar independent realizat de Yony Leyser care exploreaza viata legendarului scriitor. Deocamdata, trailerul:




burroughsthemovie.com
This entry was posted on 16:03 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On 18 februarie 2010 la 10:13 , BlindGirl spunea...

M-ai facut curioasa si cum nu citisem "Portocala mecanica" am dat un search si se pare ca autorul e de fapt Anthony Burgess. Nici pe wiki nu apare la autorul de care zici tu cartea, in schimb se pare ca au trait in aceeasi perioada si are o carte care a fost comparata cu portocala lui Burgess.

Nu e nevoie sa publici comentariul meu, daca poti corecta in articol.

 
On 18 februarie 2010 la 11:19 , Oenoanda spunea...

Ai dreptate, am corectat. Au in comun faptul ca amandoi au experimentat cu limbajul. Nici eu nu am citit cartea dar am vazut filmul lui Kubrik care mi se pare genial. L-ai vazut?