Author: Oenoanda
•14:50

In Noua Zeelanda cineva a scos la licitatie doua stafii capturate in casa sa de catre un “specialist”. Au fost “inchise” in doua sticlute cu apa sfanta. Una din ele este spiritul lui Les Graham, un tip mort prin anii ’20 in respectiva casa. Ii place sa sperie si sa iasa in evidenta dar nu-i prea puternica. Cealalta, s-a ratacit prin casa atunci cand vanzatorul se juca invocand spiritele. Crede ca-i spectrul unei fetite, e puternic si-i place sa miste lucrurile din loc. E posibil ca puterea sa-i creasca daca nu se face nimic impotriva. Dupa capturarea lor, stafiile nu l-au mai deranjat pe om, dovada ca sunt inchise in sticlutele scoase la licitatie. Ca sa scape de ele, s-a gandit sa le vanda, poate le vrea cineva.
E clar ca-i o gluma, dar ... licitatia pornita de la 800 $ a depasit deja 2600 $! Sunt cumparatori oricand si pentru orice. Doar cititi intrebarile, merita. Unele sunt la mishto dar altii il dojenesc serios ca nu lasa stafiile sa se odihneasca in pace. Sau isi pun problema daca e legal sa vinzi stafii :)

PS : This item was sold to another member
  • Winning bid: $5,000.00
  • Closed: Mon 8 Mar 2010, 9:57 pm
This entry was posted on 14:50 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.