Author: Oenoanda
•12:06

In primul rand, vestea proasta: barbatii si femeile nu sunt egali. Rolul lor sexual este diferit. In ciuda marilor eforturi ale teologilor si filozofilor de a ne cosmetiza conditia, ca orice alta specie nu avem alt motiv de a fi, decat sa ne inmultim si sa supravietuim. Acest fapt nu-i deloc fermecator, asa ca pentru a da Sens Vietii am inventat cele mai ciudate religii. Suntem mamifere bipede pline de apa de mare rosie (ca sa ne aminteasca originea noastra oceanica) si existam pentru a ne reproduce pana cand ne va extermina clima sau vreun meteorit pierdut in spatiu.

Barbatii si femeile sunt purtatori neesentiali de seminte respectiv oua; sunt programati sa copuleze si sa moara, sa copuleze si sa moara, sa copuleze si sa moara. Este clar de ce “dragostea” a fost in cele din urma inventata de vreun artist caruia i s-au parut deprimante mecanismele monotone ale misiunii noastre ne-reflexive de procreare si multiplicare.

Primele societati umane erau, se pare, tribale: clanuri familiale. Apoi s-a inventat familia prenucleara. In Cer au fost pusi zeii. Religiile monoteiste, de pe urma carora inca suferim, sunt ferm fondate pe singurul fapt de care putem fi siguri: Barbat plus Femeie este egal Bebe. Asta este pentru multi Legea Naturala. In mod inevitabil, desi foarte putin natural, avocatii legii naturale au conceput casatoria si monogamia, si impotrivindu-se adevaratei naturi umane au creat o multime de tabuuri sexuale pentru a tine in frau populatia, asa incat cei mai vechi parteneri ai companiei terestre au putut sa ne tina pe toti ceilalti ocupati construind piramide costisitoare pentru gloria Marelui Judecator din Cer.

Dar asa cum a observat un romancier vienez amator al clasicilor, Sigmund (“vaginul e totul, draga") Freud, toate aceste reguli feroce despre ce sa facem si ce sa nu facem au desteptat proteste, pe langa astma si violuri in mainile cunoscutilor. De fapt, tot cee ce este scris in Carte (din care provine iudaismul, crestinismul si islamul) despre sex, este gresit. Bineinteles, practic tot ce este scris in Carte despre orice altceva inclusiv despre proprietatea privata este gresit, dar lectia de azi este sexul.

Barbatul are functia de a descarca un rezervor de sperma cat de des poate in cat mai multe femei (sau surogate atractive) ii este posibil, in timp ce functia femeii este de a primi scurta descarcare de la un barbat pentru a fertiliza un ou pe care-l va face dupa noua luni. Desi nu-i nimic in psihicul masculin care sa explice monogamia ca ceva natural sau normal...omului ii este inculcata monogamia inca din leagan pentru ca, in lipsa infrastructurii primordiale de sprijin tribal pe care am respins-o in schimbul Cartii, cineva trebuie s-o ajute pe femeie in timpul sarcinii si in primii ani ai cresterii copilului.

Incepand cu diferentele anatomice, pe care le-a inteles pana si un romancier vienez patriarhal, se intelege in cele din urma de ce barbatii si femeile nu se au prea bine in casnicie sau orice relatie sexuala exclusiva de lunga durata. El este facut sa produca cat mai multi copii cu cat mai multe femei in timp ce Ea este facuta sa puna oul si sa creasca ce iese din acesta. Barbatii si femeile merg pe drumuri sexuale diferite si asta e un fapt pe care nici Cartea nici orice carte nu-l poate schimba. Din cauza ca toate instinctele noastre naturale sunt corupte din leagan, nu-i de mirare ca tindem sa fim, daca nu asasini in serie, asasini ai propriei si adevaratei noastre naturi.

E demonstrat ca la fel ca oricare alta specie, singura noastra functie este reproducerea. Este demonstrat ca pana si cei mai plicticosi si superstitiosi dintre noi au inceput sa banuiasca ca poate ne-am reprodus prea mult. 6 miliarde de persoane se inghesuie pe o mica planeta facuta pentru cel mult 2 miliarde... In ciuda impotrivirii reprezentantilor terestrii ai Judecatorului din Cer, se fac eforturi pentru limitarea populatiei. Dar prejudiciul a fost deja facut. Cei care sprijina ilegalitatea avortului, contraceptiei si homosexualitatii si lauda familia si reproducerea, sunt agentii activi ai distrugerii speciei noastre. M-as incinge mai tare daca as aprecia mai mult specia noastra, dar cum nu este cazul, ii contemplu cu seninatate pe papa si ayatolah ca agenti programatori ai mortii noastre, destin al tutoror speciilor. Exista printre noi hoarde nestavilite de sobolani furiosi ; cine le va controla, mai ales daca au Cartea ca arma?...

Gore Vidal - The birds and the bees
Oct 1991

Bonus: Every sperm is sacred (Monty Python)


This entry was posted on 12:06 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments:

On 28 aprilie 2010 la 12:59 , Anonim spunea...

AH, ce bine zis!

 
On 28 aprilie 2010 la 13:12 , Anonim spunea...

Stai asa, ca s-au panicat retarzii! Zilele astea am vazut la stiri (pe net) cum uzbecii vor sa sterilizeze o parte din femeile lor, iar chinezii intentioneaza sa faca acelasi lucru. Ma indoiesc ca se va pune totusi in practica asa ceva si se stie de ce. Pe de alta parte, tot la stiri, destul de recent, am vazut cum procedeaza o gramada de chinezi care au mai mult de un copil: il leaga cau lantul de copac sau de altceva, pina vin ei de la munca etc., ca pe animale, ca nu au posibilitatea sa aiba grija (si) de el. Da' nu, nene, tre sa ne inmultim ca niste handicapati, ca asa e normal, asa trebe. Daca ar fi dupa astia, nu ar trebuie sa mai moara nimeni niciodata. Latratorii anti-avort si altii ca ei sunt deconectati complet de realitate, da'complet. Asta la modul frumos spus. Pai daca viata este atit de pretioasa, ar mai fi razboaie? Si daca tot este atit de pretioasa, nu s-ar crea intr-adevar conditii optime de trai? Nici o sansa, sint prea prosti si prea multi. Abia astept sa se revolte planeta. O sa ma stric de ris, chiar daca va fi pt. ultima data.

 
On 28 aprilie 2010 la 13:22 , mon pays de kko spunea...

Noi suntem facuti sa ne inmultim spre slava lui Dumnezeu.Sexul nu i-a fost dat omului pentru desfranare,ci pentru nasterea de prunci.Nu conteaza ca ai sau n-ai cu ce sa-i cresti,tu fa-i si Dumnezeu iti va da dupa aia si cu ce sa-i cresti.Contraceptia si avortul sunt pacate pt.care cei ce le practica vor arde in iad.Asa zice scumpa noastra religie ortodoxa(caca-m-as in ea si in nasul lor de indobitociti!!!)
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/category/tinerii-si-sexualitatea/contraceptia-sexuala/

 
On 28 aprilie 2010 la 14:07 , Anonim spunea...

Uita-te la stiri sa vezi ce legi de kkt (cu privire la avort) au adoptat statele Nebraska si, mai ales, Oklahoma. No comment...

 
On 28 aprilie 2010 la 15:07 , Anonim spunea...

Mda, citeam de curind un comentariu a unui cretinoid care spunea ceva de genul ca o femeie violata care avorteaza embrionul rezultat in urma violului e mai scursoare ca violatorul insusi. La asa concluzii se ajunge atunci cind ai creierul intoxicat cu dogme, programat sa repete mecanic aberatiile religioase fara a le mai trece si prin filtrul ratiunii. Mi-e sila de specia asta...

 
On 28 aprilie 2010 la 16:31 , Anonim spunea...

LOL, am postat (de 3 ori azi) pe site-ul ala cu tineri ortodoxoizi si bineinteles ca oligofrenul de admin. mi le-a sters si cica mi-a dat replica. Sarmani nebuni!

 
On 29 aprilie 2010 la 09:27 , Catalina spunea...

"Every sperm is sacred", mai mult decit graitor...

 
On 10 iunie 2012 la 10:02 , Nistor spunea...

Pentru toti fanaticii religiosi care intra pe acest site , Nu sint adeptul avortului , dar sint adeptul liberului arbitru, sa decid cind si citi copii vreau sa am . Nu mai incercati sa va inpuneti vointa , avind la baza biblia si facind din ea instrumentul multor pacate care s-au savirsit si se vor mai savirsii in numele lui Dumnezeu si al ei . Daca o sa fac 15 copii si o sa astept sa-mi dea Dumnezeu cu ce sa-i hranesc , inseamna ca vor muri de foame. Treziti-va, alooo ... exodul a fost acum citeva mii de ani , nu mai arunca Dumnezeu cu mana , sintem prea multi , asa ca mai bine ginditi-va la o solutie de a mai incetinii aceasta explozie demografica pe cai pasnice si umane , pina cind nu sa vor hotarii " papusarii " sa porneasca mai multe razboaie si sa ne termine pe capete. Terminati cu fatarnicia si cu fariseismul acesta deplasat , pentru ca nu este nici locul si nici momentul . sa uitat cit timp civilizatia a fost tinuta pe loc din cauza popilor care invoca pedeapsa divina si absolvirea de pacate dupa bunul ei plac , in frunte cu inchizitia , cel mai odios sistem de a guverna, teroriza ,si exploata populatia crestina atitea sute de ani . Au fost mai odiosi si mai bolnavi psihic decit nazistii reusind ce nu au realizat ei , sa semene teroare si sa ucida in atita timp mii de oameni. Si mai condamnabil este ca au fost antisaeiti pona-n maduva oaselor . Daca nu reusiti sa va ridicati mai sus decit la nivelul unor "oi" care sit duse de colo, colo de asa zisii ciobani de suflete ( popii) , nu mai incercati sa prostiti si pe altii , pentru ca vremurile s-au schimbat. Nu sint anpotriva religiei , sau a preotilor adevarati , cu har , fara pofte de putere si averi fara masura dar sint impotriva tuturor hotilor si derbedeilor in sutana care eu ales aceasta cale ca sa traiasca mai bine , nu sa-l slujasca pe Dumnezeu. Aduceti-va aminte numai cite crime au fost savirsite in numele lui Dumnezeu ca scuza de acaparare si epurare etnica ( atitea cruciade ), etc , etc , . Daca sinteti atit de credinciosi , mironositelor de ambele sexe , spuneti-mi si mie care este prima porunca data de Dumnezeu lui Moise pe muntele Sinai si dupa aceea mai vorbim.