Author: Oenoanda
•12:00

Intre 20 si 40 de milioane de americani cred că va exista o a doua Venire în timpul vieţii lor, urmată de Salvare. Cand se va-ntampla, spun ei, cei drepţi (adevaratii crestini) vor fi dusi intr-un loc mai bun, în timp ce ateii (cei fara Dumnezeu) vor fi lasati pe Pamant. Atunci ce se va intampla cu toate animalele de companie ramase fara stapan? Mulţi sunt framantati de această întrebare, şi bineinteles, s-a gasit si cineva care sa ajute. Bart Centre, un pensionar de 61 de ani, a deschis un serviciu numit “Eternal Earth-Bound Pets “ care promite sa salveze si sa ingrijeasca animalele lăsate în urma Salvarii. Serviciul are deja peste 100 de clienti care platesc 110 $ pentru un contract de 10 ani (15 dolari pentru fiecare animal de companie suplimentar) Daca Salvarea are loc in acest interval de timp, animalele vor avea casa si masa in grija ateilor. Bart a stabilit o retea nationala de oameni fara Dumnezeu dispusi sa se ocupe de acesta misiune.

Totusi noua afacere nu este lipsita de probleme. Todd Strandberg, fondatorul website-ului raptureready.com care are 250000 de vizitatori unici lunar, este de acord ca animalele sunt condamnate. “Animalele nu au suflet si vor ramane pe pamant”. Ca ateii. Problema este ca desi lumea este ingrijorata de soarta animalelor, nu stie daca poate sa aiba incredere in atei. O provocare pentru Bart care e nevoit sa linisteasca gloata in privinta faptului ca ateii sunt suficient de rai pentru a fi lasati pe Pamant dar suficient de buni pentru a avea grija de animale. Echipele de salvare trebuie sa semneze o declaratie in care fiecare membru isi afirma necredinta in Dumnezeu. In acelasi timp se verifica antecedentele lor penale. Din cate se pare, Bart isi ia in serios sarcina. Desi intre noi fie vorba, nu crede ca va trebui s-o indeplineasca vreodata.

Caring for Pets Left Behind by the Rapture
This entry was posted on 12:00 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

On 6 mai 2010 la 12:14 , Zebus spunea...

"cei drepţi (adevaratii crestini) vor fi dusi intr-un loc mai bun, în timp ce ateii (cei fara Dumnezeu) vor fi lasati pe Pamant. "

Oh, macar de-ar fi asa!

 
On 6 mai 2010 la 12:38 , Anonim spunea...

e tare!

 
On 10 mai 2010 la 17:45 , Anonim spunea...

O afacere inteligenta, la fel ca vanzarea de pamant pe Luna.

 
On 10 mai 2010 la 17:51 , Anonim spunea...

Da, de fapt articolul apare in Bloomberg, la BusinessWeek, Small Business.