Author: Oenoanda
•08:14
Fotografie: Manuel Cristobal

Avem nevoie de religie pentru cā oamenii au nevoie de o viata spirituala, se spune. In crestinism, o buna parte din aceasta viata spirituala consta intr-un bolnavicios comert necromantic prin care cu cat te inconjuri mai abitir de cadavre sau fragmente de cadavre cu atat esti mai bine pozitionat la poarta raiului. Ei bine, priviţi cata mandrie se citeste pe faţa calugaritei din fotografie, cu cata satisfactie ne descopera comoara ei, si cu cata speranta scruteaza fata surprinsa a interlocutorului. Priviti cu cat efort creativ au combinat un fals sarcofag de pseudo-marmura cu ultimul racnet in ale circuitelor electrice tip frigider ca sa obtina stupefiantul efect bau-bau. Priviţi expresia şi postura scheletului, de o prospetime si elocventa hipnotice. Parca-l auzi chiar vorbind:

Da dumnealui cine-i, maicā?”
Nimeni, mamā, stai liniştit şi vezi-ţi de rugaciuni. Doar le aratam la aştia ce chipeş eşti”.

Va mai indoiţi de beneficiile "spiritualitāţii" ?

(nu uita sa dai click pe fotografie s-o poti studia in toata splendoarea ei)

This entry was posted on 08:14 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On 11 mai 2010 la 09:47 , Anonim spunea...

S-a speriat dracu' si scheletu'! Ca de obicei, ipocriti, ii aratam cu degetu' pe practicantii de magie (voodoo, spre exemplu) si pe satanisti. Nici o diferenta intre noi si ei. Oribil!

 
On 17 mai 2010 la 12:51 , Adi spunea...

Cam stupid sa intitulezi fituica "Beneficiile spiritualitatii" si de fapt sa fie misto despre un ritualism cretin.