Author: Oenoanda
•19:29
(un post inspirat in parte de onoarea de a fi fost “raportat” pentru ca mi-am exercitat unul din drepturile umane fundamentale: dreptul la umor)

Europa e pe moarte. Prin “Europa” ma refer bineinteles nu la teritoriul geografic, ci la societatea care s-a nascut in vestul continentului in 1945, dupa indescriptibilele suferinte si sacrificii impuse de conflictele si razboaiele ultimelor secole: o lume in care nimanui nu-i era teama ca ar putea fi atacat fizic sau ucis pentru ideile, spusele sau convingerile sale.

A durat 5 decenii, iar acum e din nou asediata de fortele intunericului, sub forma noului fascism: cel justificat prin religie. Profitand chiar de normele de respect pentru libertatile si viata cetatenilor ei, o ideologie toxica o distruge lent, ca o infectie ce omoara insusi organismul din care se hraneste. Indivizi care s-au refugiat in acest fragil taram al libertatii si demnitatii umane fugind de mizerie, discriminare si dispret pentru viata umana isi rasplatesc acum generoasele gazde negandu-le libertatea, demnitatea si - in cazurile in care se simt suficient de “ofensati”- chiar dreptul la viata. Sunt, spre rusinea noastra a tuturor, membrii ai speciei umane. Bipezi cu 46 de cromozomi, dar care se eticheteaza pe ei insisi musulmani - membri ai religiei “supusenie” (textual Islam) si au o ideologie fascistoida primitiva usor de rezumat: daca deschizi gura si formulezi idei care nu ne plac, meriti sa fii batut si/sau ucis.

Au convingerea ferma ca mitologia lor religioasa sta mai presus decat mofturi ca libertatea cuvantului, a constiintei, sau decat dreptul la integritate fizica si la viata asa cum sunt formulate in Declaratia Universala a Drepturilor Omului si in Conventia Europeana a Drepturilor Omului.
Si, culmea ipocriziei si a nesimtirii, in timp ce-si hartuiesc, lovesc sau omoara concetatenii, tipa isterici adjudicandu-si rol de victime. Priviti ce se intampla la conferinta despre libertatea cunvantului data de Lars Vilks la Universitatea din Uppsala, unde prezinta filmul artistului iranian Sooreh Hera despre islam si homosexualitate. Mai interesanta dacat insasi agresiunea asupra lui Vilks este usurinta si vehementa cu care acesti fascisti ai “supuseniei” au reusit sa calce in picioare drepturile concetatenilor lor, garantate de statul din ale caror beneficii sociale traiesc.

Punct cu punct, in 10 minute, supusenie-fascistii desfinteaza urmatoarele 5 articole ale Conventiei pentru Protectia Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale, in vigoare din 1953 si ratificata de toate statele Consiliului Europei, inclusiv Suedia :

Articolul 2 - dreptul la viata (Vilks este amenintat cu moartea):
Protejeaza dreptul fiecarei persoane la propria sa viata.

Articolul 5 - fiecare are dreptul la libertate si securitatea propriei persoane.

Article 9: dreptul la libertatea de gandire, constiinta si religie, inclusiv dreptul de a-si schimba religia sau convingerile.

Articolul 10 - Liberatea de exprimare: Include libertatea de a avea opinii si de a primi si exprima idei si informatii.

Articolul 14 - interzice discriminarea pe baza unei liste deschise de motive, pe langa rasa, sex, opinii, samd (atitudinea supusenie-fascistilor fata de homosexualitate e clara).

Nu pierdeti din vedere feţele suedezilor din primul rand de scaune, intimidati, coplesiti, privind cu ochi pierduti cum le este şutitā tara de sub propriul nas.


This entry was posted on 19:29 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

On 23 mai 2010 la 14:36 , Logosfera spunea...

"Our prohet is not homosexual"
No, of course not. He's a straight pedophile

 
On 26 mai 2010 la 13:41 , Zergu spunea...

De fapt, nu. A avut și băieței în harem. Cel puțin așa îmi aduc aminte din cartea lui Robert Spencer.

 
On 7 iunie 2010 la 11:00 , Osciompekus spunea...

Acelasi comportament ca tiganii....