Author: Oenoanda
•17:34

“Sfantul” din poza nu-i altul decat Prahlad Jani, un indian de 82 de ani care ne asigura ca nu mananca si nu bea nimic de 74 de ani. Spune ca are o gaura in cerul gurii prin care zeii ii picura un elixir care il mentine chipeş şi sprinţar. Acum il cerceteaza Ministerul Apararii din India interesat sa afle care-i sursa de energie a lui Jani si s-o foloseasca spre binele soldatilor. Cand te gandesti ca ar fi solutia foametei si lipsei de apa in lume...
Nu-i greu sa studiezi un asemenea specimen: il iei, te asiguri ca nu ascunde de-ale gurii in barba, il bagi intr-o incapere si-l controlezi 24 de ore sa te asiguri ca nu-si bea nici macar propria urina, nimic in afara mucilor divini care i se scurg in gura. In general o fiinta umana supravietuieste vreo 3-4 zile fara sa bea apa si cateva saptamani fara sa manance.

Institutul de Psihologie si Stiinta asociat Ministerului Apararii l-a supravegheat 15 zile timp in care asigura ca nu a baut si nici nu a mancat si cu toate astea starea lui fizica e excelenta. Doar a slabit un pic. De ce oare? Or fi scazut zeii fluxul de elixir in timpul asta de frica sa nu i-l ia armata? Si de ce oare Asociatiei Rationaliste Indiene nu i s-a permis sa studieze cazul? Hei, Randi. Unde esti?

Update: godless1859 spunea...cam pe aici e:

This entry was posted on 17:34 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On 19 mai 2010 la 18:01 , godless1859 spunea...

cam pe aici e:


http://www.youtube.com/watch?v=l0u6eJB9GLY

 
On 19 mai 2010 la 18:41 , Oenoanda spunea...

godless1859, ce pe faza esti :)