Author: Oenoanda
•00:10

Ar trebui sa scriu, ca sa fie pe intelesul tuturor, ca : Adrian Paunescu simtindu-se batran, bolnav si dat la o parte, a publicat o scrisoare adresata “urmasilor sai”. Dar am sa scriu, asa cum simt: un Zombi malformat alcatuit in parti egale din Nerusinare, Oportunism, Josnicie fudula si Egocentrism nemasurat deghizat in “patriotism”, simtindu-se batran, bolnav si dat la o parte, a publicat o scrisoare adresata “urmasilor sai”.

Pentru multi din cei care am avut ghinionul sa-i fim concetateni, daca pot fi numiti concetateni sclavul dispretuit si curtezanul favorit, insusi numele acestui personaj este o ofensa, un atentat impotriva a tot ce poate fi inteles ca demnitate umana. Adrian Paunescu este numele bolii de care a suferit societatea in care multi am avut ghinionul sa ne nastem si sa crestem. Adrian Paunescu este numele parazitozei care te face sa numesti umilintele “grija fata de om”, indobitocirea “educatie”, crimele si criminalii “binefaceri si Mari Conducatori”, iubirea propriilor privilegii “iubire de tara”, fanatismul sarac cu duhul “patriotism”. Putini au fost cei care au intruchipat mai bine decat el, in anii scatologiei ceausiste, cele mai respingatoare caracteristici ale oportunismului romanesc. Iar acum, ca o apoteoza a indecentei, emite epistole care sa-i asigure un loc in istorie. Da, in istoria infamiei...
This entry was posted on 00:10 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On 24 iunie 2010 la 08:33 , godless1859 spunea...

Adrian Paunescu = atention whore

 
On 24 iunie 2010 la 14:31 , Prometescu spunea...

Bravo !