Author: Oenoanda
•18:03
In caz ca asteptati nerabdatori urmarea "execrabilului atentat", va aduc vesti bune: statuia lui Isus al Marii Puteri a fost restaurata cat se poate de rapid si si-a reluat locul de seama in biserica. Credinciosii plang de bucurie ca pot sa-i pupe din nou partile de lemn Domnului. Si ca sa nu mai fie deranjati in veci, i-au angajat statuii "body guards" care vegheaza atenti gata sa-si dea chiar si viata pentru o buna cauza. Sevilia s-a intors la "normalitate", asa cum puteti vedea in imaginile de mai jos:




Cat despre energumenul agresor, stirile nu sunt prea clare. Se pare ca dupa ce a fost internat in spital, a fost pus in libertate si dat uitarii. Daca credeati cumva ca este un ateu suparat pe religie, va inselati. Individul este unul din cei mai credinciosi, suparat ca lumea nu respecta dorintele domnului, mai ales aceea de "a nu face chip cioplit". Dar cui ii pasa?
This entry was posted on 18:03 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.