Author: Oenoanda
•23:00

Multe capitale europene au trebuit sa asiste la vociferarile si alahakbarurile cu ocazia incidentului naval din Orientul (mult prea) apropiat. Islamistii turci care au organizat convoiul si-au atins, cu colaborarea unui guvern israelian inept, toate scopurile pe care si le propusesera: poza de victima, intarirea pozitiei internationale a hamas-ului (care are in programul politic exterminarea evreilor asa cum e recomandata in coran) si subminarea Israelului si a aliatilor sai. Si mai ales, ca premiu special, un nou castig la puncte in fata fortelor laice ale societatii turcesti.

Guvernul islamist turcesc are o ocazie de aur sa se erijeze in marele erou al islamului, dand lectii de morala si numindu-i cu gura mare pe altii criminali. Varsa lacrimi islamice de crocodil pentru palestinienii din Gaza, dar Turcia n-a varsat timp de 100 de ani nici o singura lacrima pentru milionul de cetateni proprii care au fost asasinati pentru ca erau de etnia si religia gresita (crestina). Nici dupa 100 de ani Turcia nu recunoaste Genocidul Armenilor si santajeaza cu represalii orice alt stat care isi permite sa o faca (Romania nu a avut inca curajul sa-l recunoasca in pofida preacrestinilor ei cetateni). Acelasi stat nu gaseste nici o piedica morala in a-si persecuta minoritatea kurda si oponentii politici. Si nu a ezitat sa-i atace si sa-i bombardeze nici pe kurzii de peste granita cu Irakul. Vorba aia, de ce sa-mi fac griji de gunoiul din ochiul meu, cand pot sa ma indignez de cel al vecinului?

Ce s-ar face oare toti islamistii aflati in razboi cu laicismul din propriile tari fara mina de aur a existentei Israelului? Ar trebui sa-l inventeze! Si ca sa nu creada turcii ca daca ţipā mai tare ne vor convinge pe toti ca sunt un model de moralitate si vom uita de Genocidul Armean, puteti vedea mai jos documentarul:

This entry was posted on 23:00 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.