Author: Oenoanda
•10:44

Desenatorul Darryl Cunningham a pus in blogul sau o serie de benzi desenate despre istoria homeopatiei pentru toti cei care nu stiu ce este homeopatia si cred ca poate fi eficienta doar pentru ca asta cred unele celebritati mondene. Se pare ca pagina a fost vizitata de 20000 de persoane iar reactiile sunt in majoritate pozitive.

75% din emails ma sprijina iar restul sunt reactii de furie nebuna” – spunea Cunningham.

Cunningham arata clar ca homeopatia este o pseudostiinta si ca eficienta sa se limiteaza la efectul placebo. Se refera printre altele la cazul lui Penelope Dingle, femeia australiana bolnava de cancer de colon care a murit pentru ca credea in homeopatie si nu in medicina conventionala. Cred ca munca lui Cunningham trebuie facuta cunoscuta.
This entry was posted on 10:44 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

On 4 iulie 2010 la 08:07 , Krrypton spunea...

Pentru cine nu vrea să se streseze cu alt progrămel care să zacă pe calculator:

Fișierele .cbz sunt arhive ZIP cât se poate de normale, conținând imagini (de obicei JPEG, numerotate în ordine). Drept pentru care, fișierul downloadat de la fileshare.ro poate fi „rebotezat” schimbându-i extensia din .cbz în .zip și apoi manipulat ca orice altă arhivă ZIP. În plus, unele viewer-e de imagini (e.g. XnView sau IrfanView cu un plugin pentru arhive) pot deschide direct fișierele ZIP.