Author: Oenoanda
•16:24
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click "I agree."


(Pentru majoritatea crestinilor Biblia este ca o licenta de software. De fapt n-o citeste nimeni. Doar dau scroll la sfarsit si marcheaza "Accept")

Almightygod
This entry was posted on 16:24 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On 28 august 2010 la 16:49 , Elvis spunea...

Gandirea bazata pe principiile crestine te poate face un om minunat sau un idiot ! Noi alegem ce sa credem din Biblie si ce invataturi sau evenimente sa luam ca inspirate sau fabulatii ! Daca stii sa alegi, nu exista persoana mai minunata cu care sa discuti decat Iisus, chiar daca asa vorbesti cu cea mai buna parte din tine si nu neaparat cu Iisus !

 
On 28 august 2010 la 17:54 , Oenoanda spunea...

Intr-adevar, asa sunt religiile in general si cele abrahamice in special: un amalgam de precepte deseori contradictorii, in care oricine isi poate gasi deplina justificare pentru actele sale: de la nerusinatii cei mai egocentrici si cruzi(destui), la turma oportunistilor de rand (majoritatea) si pana la spiritele cele mai nobile (numarate pe degete). De aceea, a-i permite sa-si aroge valoare morala suprema a costat si costa umanitatea atatea suferinte.