Author: Oenoanda
•14:57
Noua ani dupa atentatul care a scuturat constiintele americanilor si ale tuturor celorlalti, poamele otravite ale religiei continua sa ne cada in cap, din ce in ce mai pestilente si mai toxice. Ca sa nu cumva sa treaca vreo zi fara sa ne amintim de cat de penibili pot ajunge sa fie membrii acestei specii, il avem pe de-o parte pe “pastorul” Terry Jones cu pistol la brau si fenotip alcoolic amenintand sa arda qur-anul (exista titlu mai potrivit?) iar pe de alta deja obisnuitele hoarde de ingineri aerospatiali si neurochirurgi pakistanezi behaindu-si amenintarile de a macelari pe toata lumea daca vreo molecula din vreun qur-an sufera combustie in vreun colt al universului.
Trebuie sa recunastem, privind pozele, cat de adorabili sunt! Cum poate cineva rezista atractiei acestei religii a pacii?


Profesor de fizica cuantica pachistanez exprimandu-si dorinta de armonie in lume.


Neurochirurgi pachistanezi dezbat modul de-a intensifica schimbul de idei cu colegi americani


Fiul unuia din neurochirurgii pachistanezi insista sa nu fie lasat la o parte nici schimbul de idei cu urologii americani. Familia pare mandra de sofisticarea intelectuala a odraslei

This entry was posted on 14:57 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.