Author: Oenoanda
•16:55
Vad ca bratara cu holograma este iar la moda, pentru cine nu stie (desi m-as mira sa mai existe cineva) este o bratara de guma siliconata cu “holograme care imbunatatesc echilibrul, forta, flexibilitatea si rezistenta fizica”. Se vinde  ca painea calda in diferite culori si este deja un semn distinctiv al tipului de purtator: ţoparlan/ca care plateşte ca sa fie  inşelat/a.

Deja sunt stiute  trucurile  de marketing folosite de talharii  care traiesc de pe urma saracilor cu duhul: isi prezinta marfa cu mult tam-tam tehnic gol de conţinut, pun accent pe cat de “natural” este produsul (ce-i natural e mereu bun, de la un ceai de sunatoare pana la un cancer), pe faptul ca multi faimoşi l-au cumparat (argumentul autoritaţii), dar mai ales nu uita sa menţioneze cuvantul cheie care face sa-i curga balele superstitiosului si sa bage imediat mana in buzunar sa scoata banii:  “energie”.
Cam asa isi anunta smecherii produsul in pagina lor web:

“Power Balance ® este o holograma in care s-a incrustat frecventa unor materiale naturale cunoscute pentru efectele lor benefice asupra organismului.
Power Balance este bazata pe idea optimizarii curgerii naturale a fluxului energetic care se regaseste si in filozofiile orientale. Holograma este proiectata ca sa fie in rezonanta si sa reactioneze  la campul energetic natural al corpului”.


Wow! O frecventa incrustata intr-o holograma! Nu stiu ce-i mai bine incrustat: frecventa in holograma sau imbecilitatea in genele acestei specii.
|
This entry was posted on 16:55 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

On 31 octombrie 2010 la 20:34 , 0Z spunea...

Ce sa faceti cand intalniti o persoana care poarta astfel de persoana:

- Hai sa vad bratara.

- ok

- Mai aproape!

*Te uiti atent la bratara si spui:

- Ce interesant!

- CE?

- Vad ceva scris...

- CE?

- Scrie mic...

- Ce scrie??

- Scrie... mm .. "sucker"/"prost"/"proasta"

- Ha ha ha

- Nu glumesc, chiar asa scrie. Uita-te si tu!

*Se uita

- Eu nu vad scris

- Nu te uiti din unghiul bun!

*Se fataie

- Lasa, degeaba. Unchiul bun e unghiul sceptic. Tu te uiti ca fraierul.