Author: Oenoanda
•01:17
Se prabuseste un avion si supravietuiesc doar doi pasageri. Incendii in care supravietuieste o singura persoana. Catastrofe in care mor mii de oameni salvandu-se doar cativa. s.a.m.d Ce au in comun toate astea? Faptul ca intotdeauna in astfel de situatii se gasesc multi care trec cu vederea ca au murit o majoritate de suflete si  il slavesc tot pe  marele SEF suprem pentru presupusul miracol. In Chile, dupa ce s-a sapat  un tunel de 600 de metri, s-a instalat o macara, s-au facut capsule de otel si au fost chemati cei de la NASA, nevestele si familiile minerilor ii mulţumesc lui Dumnezeu pentru miracol.

Intr-un episod din serialul House, un ciclist se accidenteaza lovindu-se de usa unui automobil care se deschide brusc. Dupa ce trece printr-o gramada de suferinte de neimaginat, victima ii multumeste lui House spunandu-i: “Dumnezeu mi te-a scos in cale ca sa ma vindeci”. La care acesta ii raspunde cu obisnuitul sarcasm: “Tot Dumnezeu te-a pus pe tine in calea usii care te-a lovit”. O constatare de bun simt, greu de atins se pare pentru majoritatea muritorilor. Daca nu credeti, faceti urmatorul experiment: cautati in Google termenii “accident thanks God” si va veti convinge. E greu insa sa vezi realitatea atunci cand te crezi buricul pamantului si esti convins ca SEFUL suprem te vegheaza permanent si ca pe deasupra numai tu sau ai tai meritau inca o sansa.
This entry was posted on 01:17 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.