Author: Oenoanda
•20:03


Dragi sceptici, iata un nou prilej de “sarbatoare”: acupunctura face parte de cateva zile din patrimoniul cultural imaterial al omenirii, asa a fost declarata la ultima intrunire a organizatiei internationale UNESCO,  impreuna cu alt leac babesc  chinez  pe nume  “moxibustie”  (sau vindecarea prin caldura desprinsa prin  arderea plantei  “moxa”).  Adevarul este ca daca moxibustia merita sa fie patrimoniu cultural de ce nu ar fi si acupunctura?  Desi homeopatia intrunea mult mai mult criteriul “imaterial”.

Se spune ca ecologistii asiatici au presionat mult ca sa nu castige vindecarea cu praf de os de tigru... deci concurenta a fost destul de stransa. Sa respiram usurati pentru ca tehnica transplantului de rinichi nu va figura niciodata pe lista. In fond acele sunt ca prezervativul: daca sunt bine puse, nu se-ntampla nimic. 
This entry was posted on 20:03 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.